Ben jij straks klaar met school? | Kom werken bij Scania! | SCANIA

ben jij binnenkort
klaar met school?

werken bij scania

Zodra jij je diploma in autotechnologie in ontvangst neemt, staat er natuurlijk een prachtige toekomst voor je klaar. 

Je kan daarbij aan de slag als technicus, bedrijfsautomonteur of als elektrotechnisch monteur. De jobs liggen op dit moment natuurlijk voor het oprapen, maar wat vind jij nu echt belangrijk? 

Is dat technisch sleutelen, veel vrijheid, een dik salaris of juist leuke collega’s? 


Of wil je liever alle ins en outs ontdekken van de mooiste én vetste trucks? En hebben de V8, XT-wagens, R-series én de Scania Super straks geen geheimen meer voor jou?


Bij Scania denken we graag mee over jouw toekomstplannen. 


Ontdek op deze pagina het werken bij Scania.

Ontwikkel jouw specialisme

Wij staan voor het continu blijven ontwikkelen én investeren daarom in ons personeel. We zetten hard in op het meegaan met de tijd.

Aanvullende opleidingen en cursussen bovenop jouw diploma worden gefinancierd én wij bieden onder meer trainingen aan voor interessante werkgebieden. Ook om je huidige kennis in jouw specialisme te verdiepen. 

ook wereldwijd aan de slag

Scania heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Dat maakt dat jij onderdeel word van een internationale organisatie. 

elektrificatie

Vanzelfsprekend willen we toonaangevende leverancier blijven van zware trucks en bussen. En willen we de overstap op elektrische transportoplossingen voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Ook nu er steeds meer mogelijkheden komen op het gebied van elektrisch en hybride rijden. Scania innoveert het productaanbod dagelijks en gaat mee in deze ontwikkeling van elektrificatie.

Daardoor verandert ook de manier waarop we trucks monteren, reparaties uitvoeren en onderhoud doen. Als medewerker in onze werkplaatsen zal je nieuwe mogelijkheden van elektrificatie tegenkomen en hierin verdiepen. 

Zo werken we samen naar een duurzame toekomst met minder CO2-uitstoot. 

duurzame trucks voor een schonere wereld

Met onze BEV- en P(H)EV-modellen helpen we meer vervoerders om duurzamer te rijden. Dit is nodig omdat steeds meer binnensteden strengere regels hebben voor emissie-vrije uitstoot. 

Met onze BEV-truck rijden vervoerders 100% elektrisch. Met onze P(H)EV-truck maken wij ook hybride rijden voor veel vervoerders mogelijk. 

sleutelen aan de mooiste camions

Sleutel je liever aan de klassiekere camions? Bij Scania mag je werken met de mooiste trucks. Van onze toonaangevende V8 tot aan nieuwere modellen zoals de XT, R-series en Crewcab. Ook sleutelen aan (stads)bussen komt voor. Houd je van de techniek achter deze waanzinnige voertuigen? Als werknemer van Scania kom je ze allemaal tegen! 

wij zoeken nieuw talent

Ben JIJ klaar voor een toekomst bij Scania? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent voor in onze fabrieken, werkplaatsen of op kantoor. Ontdek één van onze openstaande vacatures én start jouw carrière bij Scania!

heb je een vraag over een functie? 

Onze recruiter Kaouthar helpt je met het beantwoorden van al jouw loopbaanvragen. Kom eenvoudig met haar in contact via: kaouthar.balizi@scania.com

doe een open sollicitatie bij scania

Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen? Maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Doe een open sollicitatie om jouw profiel aan ons door te geven. En wie weet nodigen wij jou binnenkort uit om kennis te maken!