werken bij scania | SCANIA

werken bij scania

Binnen de vier Nederlandse Scania vestigingen zijn bij elkaar meer dan 3.500 medewerkers werkzaam in verschillende functies. Je kunt hierbij denken aan monteurs, logistieke medewerkers, autotechnicus, lakspecialisten, engineers en productieplanners, maar ook aan bijvoorbeeld inkopers en HR-adviseurs.

Scania vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich continu blijven ontwikkelen en biedt daarom goede opleidingsmogelijkheden. Ook is het binnen Scania mogelijk om (tijdelijk) te gaan werken binnen een andere lokale vestiging om nieuwe ervaringen op te doen. Liever wonen en werken in het buitenland? Zelfs een internationale uitwisseling tussen de verschillende Scania organisaties wereldwijd behoort tot de mogelijkheden. Kortom, Scania biedt je een loopbaanontwikkeling waar je zelf veel invloed op kunt uitoefenen.

Verscheidenheid zorgt voor de beste resultaten op de werkvloer. Daarom zoeken wij voortdurend naar nieuwe medewerkers met allerlei achtergronden. Lijkt het jou leuk om bij één van onze vestigingen te werken? Kijk dan snel bij vacatures en misschien kun jij binnenkort bij ons aan de slag!